Gildeslager Van Sprang |
Prijzen per stuk.
Shaslick | € 2,25 |
Kip Shaslicks | € 2,25 |
Handgeregen kipdijsaté | € 1,95 |
Handgeregen varkenssaté | € 2,00 |
100% runderhamburger | € 1,60 |
Prijzen per 100 gram.
Gemarineerde kipfilet | € 1,95 |
(Gemarineerde) karbonade zonder been | € 2.10 |
(Gemarineerde) speklap | € 1,60 |
Barbecueworst uit eigen worstmakerij | € 1,50 |
Cevapcici | € 1,50 |
Prijzen per 500 gram.
Gemarineerde drumsticks | € 6,75 |
Gemarineerde spareribs | € 8,25 |
Prijzen per 100 gram.
Entrecote | € 3,40 |
Rib-eye steak | € 3,50 |
Kogelbiefstuk | € 3,85 |
Kalfsoester | € 3,80 |
Kalfsentrecote | € 3,89 |
Lamskotelet | € 3,30 |
Lamsrack | € 4,75 |
Lamsfilet | € 5,25 |
Jodenhaas | € 3,25 |
Bavette | € 3.00 |
Picanha | € 3,30 |
Prijzen per 100 gram.
Dry-aged cote de boeuff | € 3,80 |
Dry-aged rib-eye | € 4,00 |
Dry-aged entrecote | € 4,00 |
Prijzen per 500 gram.
Rundvleessalade | € 6,50 |
Kartoffelsalade | € 6,50 |
Rauwkostsalade | € 6,00 |
Fruitsalade (kilo) | € 12,00 |
Prijzen per 100 gram.
Barbecuesaus | € 1,35 |
Knoflooksaus | € 1,35 |
Satésaus kant en klaar per 500 gram | € 3,25 |
Shoarmasaus | € 1,35 |
Piri-pirisaus | € 1,35 |
Prijs per persoon: € 6,00
Prijs per persoon: € 8,00
Prijs per persoon: € 4,00
Om het u gemakkelijk te maken hebben wij twee barbecue pakketten compleet voor u samengesteld.
Prijs per persoon: € 15,00
Vanaf 10 personen.
Alleen op bestelling.
Prijs per persoon: € 17,50
Vanaf 10 personen.
Alleen op bestelling.
Om uw barbecue tot een waar festijn te maken bieden wij als extra sevice een scala aan artikelen die het barbecuen completeren. De prijzen van deze artikelen zijn mede afhankeijk van het aantal personen en uw wensen. Vraag hiernaar in de winkel.
Gasbarbecue | € 45,00 |
Soepketel | € 10,00 |
Chaffing dish met brandpasta | € 10,00 |
Partytent (3x3m) |
€ 15,00 |
statafel 10,00
Indien u bij ons het vlees besteld, kunt u gratis de gasbarbecue gebruiken. Alleen het gas à € 10,00 wordt in rekening gebracht. Voor een kleine vergoeding van € 10,00 maken wij de barbecue voor u schoon.
De barbecuetijd is een tijd van gezelligheid en creatief tafelen. Maar houdt de veiligheid in acht. Hier volgen enkele tips.
Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.