Gildeslager Van Sprang |
Snipper de ui zeer fijn. Verwarm 4 eetlepels olie en fruit de ui hierin glazig.
Snijd het brood in dobbelsteentjes. Snijd de frites in blokjes. Voeg het brood, de frites en de rest van de olie bij de ui. Bak de aardappelblokjes en de dobbellsteentjes brood krokant. Voeg hier de ham bij en naar smaak aroma, peper en zout.
Kook de tomaten tot moes en voeg het bouillontablet toe.
Roer het aardappelmeel met wat water tot een papje. Bind hiermee de tomatensaus. Voeg naar smaak aroma, peper en zout toe.
Tip: lekker met asperges! Verwissel de tomatensaus voor een Hollandaise saus.
Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.