Gildeslager Van Sprang |
Verwarm de oven vast voor (180 graden Celsius) en laat het bladerdeeg ontdooien. Snijd de broccoli in kleine roosjes en kook deze circa 5 minuten. Als deze gaar zijn, direct afgieten. Was de champignons in plakjes en bak in wat boter samen met de spekblokjes. Hak de walnoten grof. Meng de kruidenkaas met de eieren en breng op smaak met zout en peper.
Vet een quichevorm in en bekleed deze met de bladerdeeg. Doe de broccoli, champignons, walnoten, spek- en hamblokjes in de vorm en giet het ei-kaasmengsel hierover. Strooi de geraspte kaas bovenop en zet in de voorverwarmde oven voor ongeveer 25 minuten.
Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.